Властите във Флорида наскоро арестуваха шестима заподозрени членове на мрежа за

...
Властите във Флорида наскоро арестуваха шестима заподозрени членове на мрежа за
Коментари Харесай

Властите във Флорида арестуваха предполагаеми членове на мрежа за кражби на дребно, обвинени в кражба на стоки на стойност $90 000

Властите във Флорида неотдавна арестуваха шестима заподозрени членове на мрежа за обири на дребно, които са упрекнати в кражба на артикули на стойност над $90 000.

Департаментът по правоприлагане на Флорида (FDLE) споделя, че всичките шестима обвинени са от Джорджия и са пътували до щата Съншайн, с цел да правят закононарушения. Кражбите са осъществени посредством самоконтрол в над осем окръга на Флорида.

Жителят на Кингсланд Робърт Тад Брайънт III беше упрекнат в нарушаване на RICO, в допълнение към 49 обвинявания за огромни обири и седем обвинявания за дребни обири. Кимбърли Мишел Томпсън, съгражданка на Кингсланд, беше упрекната в едно RICO.

Други двама поданици на Кингсланд, Брайън Лий Уолъс и Мери Лин Коруин, също бяха упрекнати в едно обвиняване в дребна кражба. Уолъс беше упрекнат в осем обвинявания в огромна кражба, до момента в който Коруин беше упрекнат в три обвинявания за същото закононарушение.

Заподозрените крадци бяха Кимбърли Томпсън (горе вляво),...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР